Pravila privatnosti

Uvjeti korištenja internet stranice www.nutriskop.hr u vlasništvu Nutriskop, obrta za usluge (dalje u tekstu: Nutriskop).

NUTRISKOP, obrt za usluge sa sjedištem u Zagrebu, Braće Domany 4 (dalje u tekstu NUTRISKOP) pruža interaktivnu online uslugu putem internetskih stranica na domeni www.nutriskop.hr. Usluga se sastoji od pružanja nutricionističkih te informacijskih usluga i upravljanja sadržajem. Pod pojmom „Internetske stranice“ u ovim Uvjetima korištenja podrazumijevaju se sve Internetske stranice koje se nalaze unutar domene www.nutriskop.hr.

Molimo prije korištenja ove stranice pročitajte uvjete i pravila privatnosti.

Korištenjem i pristupom ovim Internetskim stranicama, krajnji korisnici izjavljuju da su pročitali i razumjeli Uvjete korištenja, da su s istim upoznati i u cijelosti suglasni s ovdje iznesenim uvjetima i pravilima te pristaju na korištenje Internetskih stranica www.nutriskop.hr u skladu s njima. Daljim korištenjem stranice smatramo da ih prihvaćate. Ako korisnik nije suglasan s uvjetima i ne prihvaća Uvjete korištenja, obvezan je suzdržati se od uporabe i korištenja internetskih stranica www.nutriskop.hr.

NUTRISKOP zadržava pravo u bilo kojem trenutku ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Uvjeta korištenja i/ili Izjavu o povjerljivosti podataka. Bilo kakva izmjena ili ukidanje uvjeta i pravila korištenja stupit će na snagu odmah u trenutku objavljena istih na internet stranicama. Bilo kakvo korištenje ovih Internetskih stranica od strane korisnika nakon takve obavijesti podrazumijevat će se kao prihvaćanje tih promjena.

NUTRISKOP pridržava pravo revidirati Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku kao i ukinuti pristup Internetskim stranicama bez prethodne obavijesti. NUTRISKOP može također u bilo koje vrijeme napraviti poboljšanja i/ili promjene na proizvodima i/ili programima opisanim u ovim informacijama, bez prethodne obavijesti.

Krajnji korisnik je upoznat sa činjenicom povremenih prekida, nedostupnosti i/ili isključenja usluga (rutinsko održavanje isl.), događaja više sile. NUTRISKOP ne odgovara za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Krajnji korisnik se slaže i prihvaća da zbog navedenih razloga pristup Internetskim stranicama može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.
Informacije na ovoj web stranici mogu sadržavati tehničke netočnosti ili tipografske pogreške. NUTRISKOP ne izjavljuje niti jamči, izričito niti prešutno, da je sadržaj Internetske stranice i/ili povezanih stranica potpun ili ažuriran, niti da će Internetska stranica i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive.

Svaki korisnik i registrirani korisnik izričito prihvaća korištenje ove Internetske stranice na svoju vlastitu odgovornost. Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Pregledavanje sadržaja na ovoj Internet adresi moguće je samo u osobne svrhe.

Zabranjeno je dijeljenje, umnožavanje, javno prikazivanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje te svaka druga vrsta korištenja sadržaja ove stranice, bez izričitog pismenog dopuštenja od strane Nutriskopa. Ukoliko takvo dopuštenje bude izdano, utoliko nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo te prava trećih osoba.
Nutriskop se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može biti povezana uz korištenje sadržaja ovih web stranica. Odričemo se odgovornosti za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s korištenjem ili zloupotrebom korištenja sadržaja ovih web stranica.
Pravo korištenja Internetskih stranica nije prenosivo na druge fizičke ili pravne osobe. Krajnji korisnik je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinki, na mjestima gdje one kao takve postoje.

Internet stranice nutriskop.hr sadrže linkove koji vode na stranice trećih fizičkih i pravnih osoba na koje nemamo nikakav utjecaj. Nutriskop ne odgovara za sadržaje objavljene na drugim Internet stranicama niti za negativne posljedice koje bi mogle proizaći iz korištenja drugih Internet stranica. Korisnici koji pristaju na komunikaciju putem e-pošte, primaju e-poštu u svrhu odgovora ili slanja naručenih materijala. Ako korisnik pristane na slanje obavijesti od strane Nutriskop.hr daje posebno dopuštenje u tu svrhu prilikom odabira za korištenje podataka. U svakom trenutku je moguće odjaviti se s liste primatelja ili tražiti brisanje korisničkog profila. Podaci korisnika ne koriste se u druge svrhe.

Nutriskop.hr je namijenjena osobnom korištenju. Ne može se koristiti kao zamjena za savjet i postupke liječnika ili terapiju. Sav sadržaj objavljen na nutriskop.hr služi isključivo u informativne svrhe.

KOLAČIĆI
Stranica www.nutriskop.hr koristi kolačiće. Kolačići su datoteka koja se pri posjeti Internet stranicama pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj korisnika. Korištenjem stranice www.nutriskop.hr prihvaćate preuzimanje kolačića i pristanak na druge analitičke digitalne alate. Podatke o korištenju stranice Nutriskop.hr koristimo kako kako bi unaprijedil korisničko iskustvo i sadržaj Internet stranica.

Korisnik u svakom trenutku može kolačiće podesiti u postavkama Internet preglednika. Nutriskop.hr isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak kvalitete ili funkcionalnosti sadržaja naših internet stranica u slučaju regulacije primanja kolačića od strane korisnika. Kolačiće koristimo za poboljšanje iskustvo korisnika na Internet stranici. Kolačići treće strane postavljeni su s internetske domene različite od Nutriskop.hr.
Nutriskop.hr prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke u svrhu potvrde narudžbe, izdavanja ponude ili računa za transakcijsko plaćanje usluge, te izradu programa prehrane. Antropometrijske podatke (težina, visina, masa, spol, opseg bokova) koristimo isključivo za izradu programa prehrane.

Na prijavama na naša događanja i prijavama za poslovno savjetovanja prikupljamo osobne podatke i podatke o kompanijama. Ovo se odnosi na osobne podatke koje ste dobrovoljno ostavili putem formi na našo Internet stranici, društvenim mrežama ili kroz formu za korisnički profil unutar naše Internet stranice, a koje su potrebne za ispunjenje svrhe pružanja usluge ili uspostavljanja poslovnog odnosa, i u slučaju prijave na listu za slanje marketinških poruka.

Za potrebe pružanja usluga korisniku za odgovor na upit, prijava za konzultacije, narudžbe za izradu programa prehrane, izradu ponuda za naše usluge, te uspostavljanje poslovnog kontakta, obrađujemo sljedeće podatke:
-ime
-prezime
-e-mail adresa
-broj mobitela
-grad
-fizička ili pravna osoba
-spol
-dob
-visina

Na nutriskop.hr stranicama upotrebljavamo kolačiće koji pospješuju određene tehničke zahtjeve softvera koji koristimo za pružanje korisničkog iskustva; analitičke kolačiće za analizu korištenja stranica. Treće strane koje imaju pristup našoj stranici moguće koriste kolačiće za prikupljanje podataka o posjetu Nutriskop.hr i oni imaju svoje vlastite izjave o privatnosti. Za reguliranje kolačića koji koriste Google Analytics i Facebook molimo posjetite njihove stranice.

(https://www.google.com/policies/technologies/partner-sites/)

(https://www.facebook.com/about/privacy/update)

Za više informacije o kolačićima posjetite i informirajte se na stranici allaboutcookies.org.

Za dodatne informacije obratite nam se putem maila .