PREHRAMBENO SAVJETOVALIŠTE NUTRISKOP

naručivanje termina

Predložite željeni termin za rad s nutricionistom online ili u prehrambenom savjetovalištu.

prehrambeno savjetovalište

Dobrodošli u Nutriskop! Napravite analizu prehrane s nutricionistom u prostoru prehrambenog savjetovališta.

ONLINE NUTRICIONIST

Online nutricionist je usluga analize prehrambenih navika i savjetovanje putem video ili audio poziva.

plan prehrane

Izradite svoj personalizirani plan prehrane u suradnji s nutricionistom, ciljano prema vašim potrebama.

Nutriskop
prehrambeno savjetovalište nutriskop

kako RADi savjetovalište za prehranu?

Dobro došli u prehrambeno savjetovalište Nutriskop! 

Savjetovalište je mjesto gdje možete raditi s nutricionistom na promjeni svoje prehrane. Prehrambene navike možete mijenjati kroz savjetovanje ili program prehrane. Prvi korak je uvijek dijagnostika postojećeg stanja kroz analizu prehrambenih navika i mjerenje. U slučaju potrebe za dodatnom dijagnostikom, surađujemo s renomiranim zdravstvenim ustanovama i laboratorijima. 

Voditelj savjetovališta je Branimir Dolibašić, nutricionist s preko 25 godina iskustva u primijenjenom nutricionizmu. U praksi radimo individualni pristup i svaki plan prehrane je personaliziran. Nema šablona i gotovih planova jedan-najbolji-za-sve, nema super eliksira. 

Prehrambeno savjetovalište Nutriskop radi na fizičkoj adresi u Zagrebu na Horvaćanskoj 44, isključivo uz prethodni dogovor termina . Adresa je na karti dolje. Online savjetovanje je također moguće za sve koji ne mogu fizički doći u savjetovalište. 

Kako do nutricionista?

Slijedite link na stranicu za odabir usluge  u savjetovalištu. Za online savjetovanje možete poslati svoje podatke i napraviti narudžbu za konzultacije ili izradu personaliziranog plana prehrane s uključenim online savjetovanjem.

Nutricionist u savjetovalištu radi isključivo prema dogovoru u zakazanom terminu. Svoj termin možete zakazati ovdje, ili uputiti pitanje preko kontakt stranice ili rezervirati telefonom.

Plaćanje usluge ide isključivo putem transakcijskog računa. Ne radimo s gotovinom. 

 

 

ADRESA SAVJETOVALIŠTA