Slavonski Brod 2020

SBTV Nedjeljom zajedno – 02-2020

NEDJELJOM ZAJEDNO

Televizijska emisija mozaičko-zabavnog karaktera radi se isključivo u živo, a emitira neprekinuto od 2004. kada je SBTV počela s radom. Emisija predstavlja zanimljive ljude Slavonskog Broda te gradova Brodsko-posavske županije. 

medijske teme

U Slavonskom Brodu sam odrastao i završio školu, i redovito još uvijek dijelom živim u gradu gdje mi je obitelj. Dobro poznavanje lokalnih navika i načina života preduvjet je za lokalne teme i razgovore o prehrani.

predavanje

Kao svojevrstan uvod, na poziv Gymnasium fitnessa za članove je prethodni dan održano u Slavonskom Brodu predavanje i radionica o prehrani na temu ‘Kako se hraniti za vježbanje’ s pripremnom sesijom pitanja i odgovora.

SADRŽAJ

Mozaik emisija ‘Nedjeljom zajedno‘ SBTV na temu prehrane. U 30 minuta smo govorili o mnogim temama hrane, prehrane, zdravlja, s posebnim osvrtom na debljinu. Zabrinjavajući su podaci o debljini u Hrvatskoj su u zadnje vrijeme tema o kojoj se sve više govori, statistika na žalost daje vrlo loše pokazatelje. Zato je važno ovaj problem osvijestiti u široj populaciji jer se s njim moramo svakodnevno boriti. U ugodnom društvu simpatičnih voditelja dotakli smo se i drugih aspekta prehrane zanimljivih gledateljima. Povrće, proljetni umor, pa  odgovori na važna pitanja izbora – peka ili roštilj – i mnoge druge teme o hrani i prehrani.

SADRŽAJ

TV
SBTV

Emisija 
Zajedno nedjeljom

Voditelji
Monika Bjelobrk i Vedran Lovrenčić

Datum
veljača 2020

pogledajte snimku emisije