prehrana za fitness

Hard Body Nutrition prehrana za vježbanje

'Vježbanje je kralj, prehrana je kraljica' Jack Lalane

Profesor Tomislav Dolušić je dugi niz godina među našim vodećim trenerima. Čast mi je što već dugi niz godina dijeliti prijateljstvo i surađujemo na Hard Body i Born2Flow projektima. Kao fitness inventor pokrenuo je  jedinstvene sustave vježbanja Hard Body complete training te Born2Flow na kojima predano zajednički radimo.  Vježbanje je kralj, prehrana je kraljica stara je izreka Jack LaLanea, rodonačelnika fitness pokreta. As now as then, vrijedila je u 60-im godinama prošlog stoljeća,  vrijedi jednako i danas. Kao rezultat toga, prehrana i vježbanje međuzavisni i pravi rezultati dolaze zajedničkim pristupom.

uvod

Tjelovježba je kralj, prehrana je kraljica, kada ih spojite dobit ćete kraljevstvo. Izreka Jack LaLanea i danas vrijedi kao motiv za sve koji znaju da uz vježbanje  treba uskladiti pravilnu prehranu. 

NAJAVE

Upravo je lansiran Hard Body 2.0 nova razina u svijetu fitnessa. Pregršt novih vježbi za nadgradnju postojeće baze. Iz radionice prof. Tomislava Dolušića, Hard Body osnivača i master coacha. 

2023 je izdana knjiga “Stvoreni za kretanje” prof. Tomislava Dolušića. U sebi objedinjuje njegova dugo godina skupljanja znanja i iskustva, tehnike vježbanja i disanja. Kako podnaslov kaže – moćnim dahom i pokretom do zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti.

 

HARD BODY NUTRITION

Cilj Hard body sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji. Uz više od 300 vježbi, certificirane trenere i veliki broj fitnessa koji je uključen. 

Uz vježbanje neizbježno ide i zdrava prehrana, zato smo napravili  priručnik o prehrani za Hard Body polaznike. Jednostavno i praktično objašnjen način kako sam složiti svoju prehranu.

SURADNJA

PROJEKT
Hard Body Nutrition 

KAKO DOBITI PLAN PREHRANE?
online nutricionist

ŠTO?
Hard Body vježbanje i prehrana

Date
2014 – 2023 and counting..

DIO StE HArD BODY oBItELJI?